Υγεία

Η αυτοπεποίθηση αγαπά τη Σπιρουλίνα !!!

Η αυτοπεποίθηση αγαπά τη Σπιρουλίνα !!!

Να διατηρούμε την αυτοπεποίθηση μας σε υψηλά επίπεδα δεν είναι πάντα τόσο εύκολο. Πολλοί εσωτερικοί ή εξωτερικοί παράγοντες επηρεάζουν την διάθεση μας αρκετές φορές απροσδόκητα. Αλλάζουν την ιδέα και την εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας. Σίγουρα θα έχετε διαβάσει συμβουλές για το πως να την διατηρήσετε στο ‘’ ύψος’’ της. Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας είναι ο χρόνος που αφιερώνουμε στον εαυτό μας. Σύμφωνα με μία πανεπιστημιακή έρευνα, το 86% των γυναικών νιώθει περισσότερη αυτοπεποίθηση όταν χρησιμοποιεί τα αγαπημένα του καλλυντικά.

Μετατρέψτε τις μικρές καθημερινές σας συνήθειες σε ιεροτελεστία. Ξεκινήστε από το πρωινό ντους, που γίνεται κατά κύριο λόγο βιαστικά και μηχανικά. Τοποθετείστε ένα μικρό φορητό ραδιόφωνο στο μπάνιο σας και βρείτε τον αγαπημένο σας σταθμό. Τακτοποιήστε τα αγαπημένα σας καλλυντικά περιποίησης σε εμφανή θέση συγκεντρωμένα. Μην ξεχάσετε να βάλετε μαζί μια μάσκα προσώπου με σπιρουλίνα. Προσοχή όχι τα καλλυντικά  δεύτερης επιλογής, αυτά βάλτε τα σε μια άκρη για ώρα ανάγκης. Επίσης κρεμάστε τις πετσέτες στα χρώματα που σας αρέσουν πιο πολύ. Το επόμενο πρωί μόλις μπείτε στο μπάνιο  αμέσως ο χώρος θα γεμίσει με τις αγαπημένες σας μελωδίες. Χαμογελάστε στο είδωλο σας στον καθρέφτη κι ας είστε αγουροξυπνημένη, είναι μια πρώτη τονωτική ένεση για τη διάθεση σας. Απλώστε στο πρόσωπο σας με απαλές κινήσεις μια ποσότητα από την μάσκα με σπιρουλίνα. Αφήστε το νερό για λίγα δευτερόλεπτα να τρέξει, ο ήχος του είναι ευεργετικός , χαρίζει ευεξία. Κάντε το ντους σας και αφήστε το άρωμα και την αίσθηση από τα καλλυντικά που έχετε διαλέξει να σας αγκαλιάσουν. Ταυτόχρονα οι αντιγηραντικές ιδιότητες της σπιρουλίνας θα δημιουργούν ασπίδα για την επιδερμίδα σας. Με αυτές τις μικρές κινήσεις και χωρίς να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο από το συνηθισμένο, θα νιώσετε γεμάτη ενέργεια και σιγουριά.

Στη συνέχεια εφαρμόστε ανάλογη τακτική στο ντύσιμο και στο μακιγιάζ. Επιλέξτε ρούχα που νιώθετε άνετα και σέξι φορώντας τα.  Χρησιμοποιήστε  καλλυντικά στο χρώμα που ξέρετε ότι  τονίζει τις γραμμές σας καλύτερα. Αυτό θα σας δίνει μικρές χαρές στη διάρκεια της ημέρας, όταν κατά τύχη βλέπετε το είδωλο σας στον καθρέπτη ή στα τζάμια από τις βιτρίνες. Με την ίδια λογική κινηθείτε και στις άλλες απλές καθημερινές σας συνήθειες, από τον  καφέ και το φαγητό μέχρι τις διαδρομές που επιλέγετε. Χαρίστε στον εαυτό σας τις γεύσεις, τις μυρωδιές και τις εικόνες που σας ταιριάζουν. Να δείχνετε την ίδια φροντίδα και το βράδυ που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε αλλά και να αναζωογονηθείτε. Μια εύκολη συμβουλή είναι πριν τον ύπνο να χρησιμοποιήσετε το νερό ντεμακιγιάζ με σπιρουλίνα, αλόη και ρόδι. Εντάσσοντας καλλυντικά προϊόντα με σπιρουλίνα με συνεπεία στην καθημερινότητα σας, θα έχετε πιο σφιχτό δέρμα, θα μειωθούν οι μαύροι κύκλοι, τα κύτταρα θα ανανεωθούν και θα λάμπετε !

Αν καθημερινά δίνετε τα ‘’καλύτερα’’ πρωτίστως σε εσάς, στο βαθμό που είναι εφικτό, τονίζετε το εγώ σας. Τα καλλυντικά και τα ρούχα άλλωστε αυτό τον σκοπό εξυπηρετούν. Να διαλέγετε εκείνα που ξέρετε πως σας ταιριάζουν, είτε για το χρώμα είτε για το άρωμα τους. Φυσικά να χαμογελάτε όσο πιο συχνά μπορείτε, είναι δωρεάν, είναι εύκολο και κάνει το βλέμμα σας πιο φωτεινό. Αλλά το πιο σπουδαίο είναι ότι ένα χαμόγελο σας χαρίζει υπέροχη διάθεση για να εκπέμπετε θετική αύρα και στους γύρω σας.