Υγεία

Η σπιρουλίνα ενάντια στη γαστρεντερίτιδα

Το τελευταίο διάστημα η γαστρεντερίτιδα θερίζει την χώρα, με μεγάλη ταχύτητα. Έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και όλα τα νοσοκομεία, είναι γεμάτα από ανθρώπους με αφυδάτωση, με αδυναμία και με ότι άλλο η γαστρεντερίτιδα συνεπάγεται. Τα επείγοντα δεν προλαβαίνουν. Η κατάσταση είναι τραγική και ο κόσμος προσπαθεί να βρει τρόπους να την αντιμετωπίσει.

Η γαστρεντερίτιδα είναι η αρρώστια φόβος και τρόμος, καθώς δεν επιδέχεται ιδιαίτερης θεραπείας, ταλαιπωρεί ιδιαίτερα τον άνθρωπο που θα προσβάλλει και είναι εξαιρετικά μεταδοτική. Πρόκειται για μια λοίμωξη του εντέρου, που προκαλεί διάρροια, εμετό ή και τα δύο. Ο εμετός μπορεί να διαρκέσει μια ή δύο μέρες. Η διάρροια συνήθως διαρκεί δύο με τρεις ημέρες, αλλά μπορεί να διαρκέσει έως και δέκα. Η πιο συνηθισμένη αιτία της γαστρεντερίτιδας, είναι ένα ιός, ο οποίος έχει την τάση να εξαπλώνεται με μεγάλη ευκολία και ιλιγγιώδεις ταχύτητες, μέσω των ανθρώπινων κοπράνων. Πιο σπάνια αίτια, της γαστρεντερίτιδας είναι τα βακτήρια και η τροφική δηλητηρίαση. Οι περισσότερες μορφές της, δεν βοηθούνται από αντιβιοτικά, με αποτέλεσμα ο ασθενής να αισθάνεται αβοήθητος και να περιμένει απλώς, η γαστρεντερίτιδα, να κάνει τον κύκλο της.

Η συχνότητα της γαστρεντερίτιδας ποικίλει σύμφωνα με την ηλικία, την χώρα και τις συνθήκες διαβίωσης των ασθενών. Στον ανεπτυγμένο κόσμο, εμφανίζονται, κατά μέσο όρο, ένα έως τρία επεισόδια ανά άτομο κατ’ έτος, ενώ στις αναπτυσσόμενες χώρες, ο αριθμός αυτός μπορεί να κυμαίνεται από ένα έως δεκαοκτώ επεισόδια.

Μια από τις κυριότερες παρενέργειες της γαστρεντερίτιδας, είναι η αφυδάτωση. Η συνεχής αποβολή υγρών από το στομάχι και το παχύ έντερο, εξαναγκάζει τον οργανισμό να έχει σημαντική έλλειψη υγρών, τα οποία πρέπει να αναπληρωθούν το συντομότερο δυνατό. Η Samalife BIO Σπιρουλίνα, εκτός του ότι προλαμβάνει τις διαταραχές στο γαστρεντερικό σύστημα, περιέχει και μια πλειάδα βιταμινών και ιχνοστοιχείων, τα οποία βοηθούν στην ενυδάτωση του οργανισμού, σε συνδυασμό βέβαια με την πρόσληψη υγρών. Αυτά είναι η βιταμίνη C, η συστάδα βιταμινών B, η βιταμίνη Α και το σίδηρο.

Ένα από τα σημαντικότερα συστατικά όμως της Σπιρουλίνας Samalife , είναι το κάλλιο, το οποίο δεν βοηθά απλώς την ενυδάτωση, αλλά διατηρεί και την ισορροπία των ηλεκτρολυτών.

Η Samalife BIO Σπιρουλίνα είναι επίσης, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, όπως πολυσακχαρίτες, καροτενοειδή και αντιοξειδωτικά, τα οποία βοηθούν στην αποκατάσταση των κυττάρων από βλάβες. Συνάμα διαθέτει όλα τα λιπαρά οξέα όπως γ-λινολενικό οξύ, α-λινολενικό και λινελαϊκό οξύ, όλα τα βασικά αμινοξέα, ένζυμα, αντιοξειδωτικά, και πάνω από 60 ζωτικές ουσίες, τα οποία είναι γνωστά για την αντιοξειδωτική, αντιβακτηριδιακή και αποτοξινωτική τους δράση.

Το σημαντικότερο όμως είναι, πώς, όλα τα στοιχεία που διαθέτει η Σπιρουλίνα, αυτό το super food, έχουν την τάση να αυξάνουν την δραστικότητα των λευκοκυττάρων, δηλαδή της άμυνας του οργανισμού. Κατόπιν μελετών έχει αποδειχθεί ότι η Σπιρουλίνα διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα, αυξάνει τις αντοχές μας και προστατεύει, γενικότερα από μολύνσεις ιών με φυσικό, πάντα, τρόπο. Το ανοσοποιητικό είναι ο στρατός του οργανισμού και καλό είναι, να είναι να είναι σε άριστη κατάσταση, όταν το σώμα προσληφθεί από κάποιον παθογόνο ιό. Η Σπιρουλίνα, ενισχύει την δράση του ανοσοποιητικού και κρατάει την ευρυθμία του, σε υψηλά επίπεδα.
Samalife BIO Σπιρουλίνα… βοηθήστε τον εαυτό σας και τους δικούς σας ανθρώπους τώρα!!!