Άρθρα

Σπιρουλίνα – Στα Όρη στ’ Άγρια Βουνά

Σπιρουλίνα – Στα Όρη στ’ Άγρια Βουνά

Ορειβάτες, κυνηγοί, ορεσίβιοι γενικότερα. Άνθρωποι της φύσης και της περιπέτειας. Άνθρωποι που απαρνηθήκανε τη βολή του καναπέ και απολαμβάνουν το φυσικό τοπίο και τα αγαθά που μπορεί να τους προσφέρει. Που γίνονται ένα με τα βουνά, με τα δέντρα και επιστρέφουν στην φυσική τους κατάσταση θυμίζοντας σε όλους μας, από που ξεκινήσαμε και κατά που θα έπρεπε να πάμε.

Αυτοί οι άνθρωποι επιλέγουν να ζήσουν και όχι να κάθονται άπραγοι βλέποντας τηλεόραση ή παίζοντας με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Οι ορειβάτες περπατούν χιλιόμετρα για να διανύσουν μια απόσταση, που άλλοι, βαριούνται να την διανύσουν ακόμη και με το αυτοκίνητο. Περνούν κακοτράχαλα και επικίνδυνα σημεία, ανεβαίνουν βράχια και κατακτούν βουνοκορφές, μόνο και μόνο για να φτάσουν στον προορισμό τους. Μόνο και μόνο για να νιώσουν την αδρεναλίνη, να κατακλύζει το κορμί τους.

Οι κυνηγοί από την άλλη προσεγγίζουν ακόμα και το πιο δύσβατα σημεία, προκειμένου να αποκτήσουν το θήραμά τους. Είναι θέμα γοήτρου, δεν έχει να κάνει με το θήραμα ή με το φαγητό, ή τουλάχιστον όχι πάντα. Έχει να κάνει με τον τρόπο που θα τους αντιμετωπίζουν οι υπόλοιποι της ομάδας. Πρόκειται για ένα παιχνίδι εξουσίας που προϋποθέτει μεγάλο κουράγιο και ιδιαίτερη σωματική δύναμη. Οι κυνηγοί τα βάζουν με τα στοιχεία της φύσης και του δάσους. Μερικές φορές καλούνται να αναμετρηθούν με άγρια θηρία για να προστατέψουν τα σκυλιά ή τον εαυτό τους. Σχεδόν πάντα, η μάχη είναι σκληρή, γιατί και το ζώο, αλλά και ο κυνηγός, παλεύουν για την ζωή τους, εξαντλώντας όποιο διαθέσιμο απόθεμα ενέργεια έχουν.

Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα χόμπι του βουνού, έχουν μεν ιδιαίτερη σωματική δύναμη, λόγω καλής φυσικής κατάστασης, αλλά δεν είναι και υπερήρωες. Χρειάζονται κι αυτοί ένα βοήθημα που θα τους χαρίσει ενέργεια, υγεία κι ευεξία για να μπορούν να συνεχίζουν, αλλά και να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δυσμενείς συνθήκες που αντιμετωπίζουν.

Ο καλύτερος τρόπος να πείσεις τους φυσιολάτρες, να βοηθήσουν τον οργανισμό τους με επιπρόσθετες βιταμίνες, είναι να τους δώσεις ένα συμπλήρωμα διατροφής το οποίο να προέρχεται από την φύση που τόσο λατρεύουν.

Η Samalife BIO Σπιρουλίνα, είναι ένα φύκι του γλυκού νερού, το οποίο φύεται σε αλκαλικές λίμνες, με κύριο τόπο προέλευσης και παραγωγής, τις Σέρρες. Αποτελεί, εδώ και τριάντα χρόνια το ιδανικότερο Super Food, καθώς είναι γεμάτη ευεργετικά συστατικά και ιχνοστοιχεία, ικανά να στηρίξουν στο έπακρο, την οικοδόμηση του ανθρώπινου σώματος.

Τα οφέλη της Σπιρουλίνας, είναι υπεράριθμα, καθώς περιέχει γ-λινολενικό οξύ, β-καροτένιο, μέταλλα (ασβέστιο, φώσφορο, χλώριο, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, χαλκό), όλο το σύμπλεγμα βιταμινών Β – το λεγόμενο B-Complex – , και πολλά άλλα.

Από τα κυριότερα, όμως συστατικά της, που ωφελούν ιδιαίτερα τους ανθρώπους της δράσης, είναι πρώτον, η πρωτεΐνη, η οποία αυξάνει, σε εξαιρετικά επίπεδα την ενέργεια του οργανισμού και χαρίζει ευεξία και τόνωση. Η Samalife BIO Σπιρουλίνα περιέχει 70% φυσική πρωτεΐνη. Και δεύτερον, την ηλιακή ενέργεια ή αλλιώς “βιοφωτόνια”, η οποία, παίζει μεγάλο ρόλο στην καλή φυσική κατάσταση.

Όπως προκύπτει, λοιπόν, η Σπιρουλίνα, είναι ένα βότανο το οποίο προσφέρει, λόγω σύστασης, την απαιτούμενη ενέργεια και τόνωση στους ανθρώπους που θέλουν την αδρεναλίνη τους στα ύψη, χωρίς να ανησυχούν για τίποτα.

Samalife BIO Σπιρουλίνα και πάρτε τα βουνά, άφοβα!!!!