Άρθρα

Η σπιρουλίνα σύμμαχος στο αδυνάτισμα

Η σπιρουλίνα σύμμαχος στο αδυνάτισμα

Η ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Ένα από τα κυριότερα ζητήματα, που ταλανίζουν το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων ανά την υφήλιο, είναι η απώλεια βάρους. Οι περισσότεροι παλεύουν με τα κιλά τους, ίσως και καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής τους, συνήθως χωρίς αποτέλεσμα. Η δυνατότητα να έχεις έναν ισχυρό συνοδοιπόρο, σε αυτή την δύσκολη, και πολλές φορές ψυχοφθόρα κατάσταση, είναι ανεκτίμητο.

Η Σπιρουλίνα, αποτελεί το super food, δυναμίτη της φύσης, που ενδείκνυται για την αποβολή των περιττών κιλών, όσο κανένα άλλο. Τα αίτια της υπερφαγίας, άλλωστε, είναι ή ψυχολογικά ή σωματικά. Η Σπιρουλίνα είναι άξιος υποστηρικτής και για τις δύο περιπτώσεις.

 

Ψυχολογική Βοήθεια

Η Σπιρουλίνα είναι το κατάλληλο βοήθημα, για τους ανθρώπους που καταφεύγουν στο φαγητό όταν έχουν κάποιο πρόβλημα, όταν δεν έχουν διάθεση ή όταν απλά βαριούνται. Λόγω  της υψηλής περιεκτικότητας σε βιταμίνη Β12 και σίδηρο, τονώνει τον οργανισμό, προσφέροντας ευεξία στο σώμα και στο πνεύμα. Συνάμα, εξαιτίας των εξαιρετικών ευεργετικών συστατικών που διαθέτει, αλλά και του αμινοξέος φαινυλαλανίνη που περιέχει, εάν ληφθεί πριν τα γεύματα, βοηθάει στην μείωση της όρεξης, με αποτέλεσμα να προκαλεί κορεσμό, να τρώμε λιγότερο κατά την διάρκεια των γευμάτων, αλλά και να μην νιώθουμε τόσο έντονο το αίσθημα της πείνας, μεταξύ αυτών.

Περιορίζει αποδεδειγμένα, τις ανεξέλεγκτες λιγούρες, επειδή έχει υψηλή περιεκτικότητα πρωτεΐνης, η οποία, σε συνδυασμό με τα αναγκαία αμινοξέα και τους πολυσακχαρίτες, δεν επιτρέπουν την αύξηση της  γλυκόζης στο αίμα. Επίσης δίνει ενέργεια και καταπολεμά, την κόπωση και την ατονία που νιώθουμε κατά την διάρκεια της δίαιτας, τα οποία μας επηρεάζουν αρνητικά, να υποκύψουμε στις κακόβουλες γαστριμαργικές απολαύσεις, ξανά και ξανά.

 

Σωματική Βοήθεια

Η ελληνική Σπιρουλίνα, χάρη στις ιδανικές κλιματικές συνθήκες της Ελλάδας, φέρει αναλλοίωτα όλα τα χαρακτηριστικά του φυκιού. Ένα από τα δύο βασικά συστατικά της Σπιρουλίνας, είναι η χλωροφύλλη, η οποία αποτελεί μέγα αντιοξειδωτικό και συνεισφέρει δυναμικά, στην ήδη, φυσική μέθοδο αποβολής τοξινών του οργανισμού. Με αυτό τον τρόπο, ενισχύει τις παραγωγικές κατεργασίες αυτοκαθαρισμού, έχοντας ως αποτέλεσμα να αποτοξινώνει τον οργανισμό, απλά και φυσιολογικά.

Η Σπιρουλίνα, περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά, στα υψηλότερα επίπεδα που έχουν βρεθεί ποτέ σε τρόφιμο. Έτσι αναπληρώνει τις ελλείψεις στη διατροφή και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό.  Σε συνδυασμό, δε, με το GLA, το λινολενικό οξύ και τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τα οποία βελτιώνουν την πνευματική διαύγεια, ελέγχουν τα επίπεδα γλυκόζης και συμπράττουν στην καύση περισσότερων θερμίδων, βοηθάει δραστικά την πορεία του αδυνατίσματος, αλλά και της υγιεινής διατροφής, γενικότερα.  Εννοείται πώς η Σπιρουλίνα από μόνη της δεν θα δράσει ως μαγικό φίλτρο. Για να αποδώσει τα μέγιστα, θα πρέπει να συνδυαστεί με μια διατροφή χαμηλή σε λιπαρά και θερμίδες, μαζί με ένα κατάλληλο πρόγραμμα γυμναστικής.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε, ότι λόγω του ότι, γύρω στο 70% της σύνθεσής της, αποτελείται από πρωτεΐνη, συμβάλλει στην ανάπτυξη και γράμμωση, του μυϊκού ιστού. Η συστηματική κατανάλωση Σπιρουλίνας, σε συνάφεια με σωματική άσκηση, βοηθάει στην αναδιάρθρωση των μυών και στην αποβολή του περιττού λίπους.

Το αδυνάτισμα είναι από τις πιο δύσκολες διαδικασίες που καλείται να αντιμετωπίσει ο κάθε άνθρωπος. Η Σπιρουλίνα δίνει την δυνατότητα να το περάσετε όλο αυτό, γρήγορα κι ανώδυνα, με βοήθεια που προέρχεται κατευθείαν από τη μητέρα φύση.

Σπιρουλίνα από την Samalife, γιατί όποιος είναι καλά, τρώει καλύτερα!!!

2 thoughts on “Η σπιρουλίνα σύμμαχος στο αδυνάτισμα

  1. Ο/Η Βάσω λέει:

    Μέχρι πόσες ταμπλέτες μπορώ να πάρω και για πόσο καιρό

    1. Ο/Η SamaLife Spirulina λέει:

      Καλημέρα σας.
      Η ελάχιστη δοσολογία που μπορείτε να ακολουθήσετε είναι 2 δισκία το πρωϊ και 2 δισκία το μεσημέρι.
      Μπορείτε να αυξήσετε τη δοσολογία αναλόγως τις ανάγκες σας και την καθημερινότητά σας (ατονία,κούραση,δίαιτα κ.α.).Επιπλέον, είναι στη δική σας διάθεση το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε να τη λαμβάνετε. Δεν αποτελεί θεραπεία η οποία σας “υποχρεώνει” να τη λαμβάνετε για προκαθορισμένο χρονικό διάστημα.
      Σε κάθε περίπτωση, ιδανικά, μπορείτε να συμβουλευθείτε ειδικό διαιτολόγο-διατροφολόγο ο οποίος θα μπορεί να σας καθοδηγήσει ανάλογα.

      Ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιο!
      Στη διάθεσή σας.

      Με εκτίμηση,
      SamaLife Spirulina

Comments are closed.