Με ACS Courier

  1. Για την παράδοση των παραγγελίων, φροντίζει η ACS courier.
  2. Τα έξοδα αποστολής που επιβαρύνεται ο πελάτης για την αποστολή της παραγγελίας του μέσω της ACS Courier είναι 4€ ωστόσο για παραγγελίες άνω των 30€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
  3. Η παράδοση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών. Επιπλέον υπάρχει και η δυνατότητα κατ’επιλογή του πελάτη που το επιθυμεί, να γίνεται και παραλαβή από το κατάστημα ACS courier της περιοχής που τον εξυπηρετεί –πάντα κατόπιν, προηγούμενης έγκαιρης ενημέρωσης στα τηλέφωνα επικοινωνίας-.
  4. Σε απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες περιοχές [χωριά και νησιά] η παράδοση της παραγγελίας ενδέχεται να πραγματοποιηθεί εντός 3-4 ημερών.Μπορείτε να ενημερωθείτε για εναλλακτικούς τρόπους αποστολής στα τηλέφωνα επικοινωνίας μας.
  5. Το κόστος αποστολής βαρύνει την Εταιρεία.
    Στις περιπτώσεις που βαρύνει τον πελάτη, αυτό αναγράφεται ξεκάθαρα κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικής παραγγελίας.
  6. Για τις αποστολές στο εξωτερικό, πραγματοποιείται κατάθεση του συνολικού ποσού με επιπλέον επιβάρυνση των μεταφορικών ταχυδρομείου, το οποίο προκύπτει αναλόγως τη Χώρα και τα κιλά του δέματος.Σχετικά, ενημερώνεστε από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας, στα τηλέφωνα της Εταιρείας μας.