Σχετικά με εμάς

 

Βρισκόμαστε στην καρδιά της πόλης των Σερρών.
Αποτελούμε μια σερραϊκή επιχείρηση και διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό που μας καθιστά ικανούς εδώ και χρόνια , να προσφέρουμε πανελλαδικώς, τη Σπιρουλίνα. Μέσα από τις άριστες εγκαταστάσεις που έχουμε δημιουργήσει, είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου σε όλη την Ελλάδα.

Με κάθε νέο προϊόν μας και κάθε ολοκαίνουρια ιδέα, προσπαθούμε να είμαστε κοντά στην καθημερινότητά σας και να τη βελτιώνουμε!

Το όραμα και οι στόχοι μας, είναι να αναδείξουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα, έχοντας τους καλύτερους συνεργάτες, τις καλύτερες πρώτες ύλες και την διαρκή ανάγκη μας για βελτίωση. Έτσι η SamaLife Bio Σπιρουλίνα  είναι ένα αξιόλογο προϊόν με μεγάλη διατροφική αξία και πολλαπλά οφέλη.

Η σειρά SamaLife δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει ολοκαίνουριες προτάσεις για προϊόντα που συμβάλλουν με ουσιαστικό τρόπο, στη ζωή, στη διατροφή και στην υγεία του ανθρώπου. Υπάρχει, για να παρέχει αξιόλογα φυσικά προϊόντα που θα υποστηρίξουν το σώμα και τον οργανισμό κάθε ανθρώπου.

Στοιχεία Εταιρείας

samalife-etairia1-400x826

Επωνυμία: SamaLife ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

ΑΦΜ: 800 871 446

ΔΟΥ: ΣΕΡΡΩΝ

ΕΔΡΑ: ΣΕΡΡΕΣ

ΓΕΜΗ: 143538652000