Συμβουλές σελίδα 3, Υγεία

Προστάτευσε το δέρμα σου με σπιρουλίνα SamaLife

Προστάτευσε το δέρμα σου με σπιρουλίνα Samalife Σερρών

Το καλοκαίρι σιγά σιγά πλησιάζει και για τους περισσότερους είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου εκτός από το δέρμα μας.  Ο ήλιος όπως όλοι γνωρίζουμε είναι υπεύθυνος για τη γήρανση του δέρματος όπως και για πολλές άλλες παθήσεις του δέρματος. Αν ψάχνετε για ένα συμπλήρωμα διατροφής που μπορεί να ικανοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος των καθημερινών αναγκών σας, να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και παράλληλα να κάνει θαύματα στο δέρμα σας, τότε η σπιρουλίνα είναι ό,τι χρειάζεστε! Τα οφέλη της σπιρουλίνας  Samalife στην υγεία και την ομορφιά του δέρματος μας είναι πολλαπλά. Γεμάτη με πρωτεΐνες, βιταμίνες, μέταλλα και λιπαρά οξέα, η σπιρουλίνα παίζει καθοριστικό ρόλο στην περιποίηση της επιδερμίδας. Είναι ευεργετική για το δέρμα με τους ακόλουθους τρόπους:

 

  1. Σφίγγει το δέρμα

Η σπιρουλίνα έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Α, βιταμίνη Β-12, βιταμίνη Ε, ασβέστιο, σίδηρο και φώσφορο, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία του δέρματος. Οι ελεύθερες ρίζες κάνουν το δέρμα να φαίνεται κουρασμένο και χαλαρό. Η λήψη της σπιρουλίνας όμως σε τακτική βάση μπορεί να κάνει θαύματα στο δέρμα κάνοντας το πιο νεανικό, πιο ενυδατωμένο και πιο φωτεινό.

 

  1. Θεραπεύει τους μαύρους κύκλους

Η σπιρουλίνα είναι αποτελεσματική και στη θεραπεία των μαύρων κύκλων και των συμπτωμάτων της ξηροφθαλμίας. Δίνει στα μάτια νέα ενέργεια και δύναμη, αφαιρώντας την κούραση, απαλλάσσοντας τη περιοχή των ματιών από σκοτεινές σκιές και ξηρότητα.

 

  1. Έχει Αντιγηραντικά οφέλη

Η σπιρουλίνα έχει ισχυρή αντιγηραντική δράση. Η καθημερινή χρήση της σπιρουλίνας Samalife, επιβραδύνει τη γήρανση των κυττάρων του δέρματος και τα αντιοξειδωτικά με τα οποία εφοδιάζει τον οργανισμό μας, εξαλείφουν τις ελεύθερες ρίζες που είναι υπεύθυνες για τη γήρανση του δέρματος.  Θα κάνει το δέρμα σας απίστευτα απαλό και λείο, και κυρίως θα βοηθήσει στην προστασία του δέρματος από τα σημάδια της γήρανσης όπως ρυτίδες.

 

Επειδή, λοιπόν, η περιποίηση και η προστασία του δέρματος είναι από τα πρωταρχικά πράγματα με τα οποία πρέπει να ασχολείται μια γυναίκα, αν επιθυμεί ένα υγιές και λαμπερό δέρμα φυσικά, τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να κουραστεί πολύ, καθώς έχει σύμμαχο τη σπιρουλίνα Samalife .