Συμβουλές σελίδα 3, Υγεία

Χάσε τα περιττά κιλά του Πάσχα με σπιρουλίνα SamaLife

σπιρουλίνα

Εδώ και καιρό θέλεις να ξεκινήσεις μία σωστή διατροφή,  που θα σμιλεύσει το σώμα σου, θα αφαιρέσει πόντους από τις επίμαχες περιοχές και ταυτόχρονα θα σε βοηθήσει να χάσεις τα περιττά κιλά και να αποκτήσεις το σώμα που τόσο καιρό επιθυμείς; Ειδικά τώρα με τις διακοπές του Πάσχα και τα οικογενειακά τραπέζια, αρχίζεις και νιώθεις πως ο κόμπος έφτασε στο χτένι και είναι η τελευταία σου ευκαιρία να καταφέρεις να αποκτήσεις για το καλοκαίρι το σώμα που ονειρεύεσαι ; Μαζί με τα κιλά των γιορτών έρχεται και ο πανικός, «ξυπνούν» οι τύψεις για τον τεράστιο αριθμό θερμίδων που καταναλώσαμε, καθώς μετά από τη νηστεία, σπεύδουμε όλοι να ξεδώσουμε σε κάθε είδους κρεατικό που θα βρεθεί μπροστά μας. Φυσική απόρροια λοιπόν είναι η εναπόθεση παραπανίσιων κιλών.

Δε χρειάζεται όμως να αγχώνεσαι γιατί η σπιρουλίνα Samalife μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση! Η σπιρουλίνα είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό που βοηθά στη διαδικασία αποβολής των τοξινών από τον οργανισμό, βοηθώντας έτσι στην αποτοξίνωση του οργανισμού με τον πιο φυσικό και εύκολο τρόπο. Επιπλέον, εάν ληφθεί πριν ή και ανάμεσα στα γεύματα προκαλεί κορεσμό, μειώνει την όρεξη και βοηθά στη μείωση του τσιμπολογήματος.

Με αυτό τον τρόπο ενισχύει την απώλεια βάρους και το αδυνάτισμα μέσω της μείωσης της κατανάλωσης θερμίδων. Επίσης, μειώνει την επιθυμία για κατανάλωση γλυκών τροφίμων λόγω της πρωτεΐνης που περιέχει, ενώ παράλληλα δεν αυξάνει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα. Τέλος, τα θρεπτικά συστατικά της σπιρουλίνας και ιδιαίτερα οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β, ενεργοποιούν τον μεταβολισμό και το αδυνάτισμα,  επιταχύνουν τις καύσεις του οργανισμού, και η δράση τους αυτή μεγιστοποιείται στα πλαίσια μιας δίαιτας χαμηλών θερμίδων. Ακόμη, ένα από τα βασικά οφέλη της λήψης σπιρουλίνας είναι ότι βοηθά τη διατήρηση του αποτελέσματος της απώλειας βάρους.

 

Εάν λοιπόν, το Πάσχα πέρασε και εσύ φορτώθηκες με ανεπιθύμητα κιλά, δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι και να νιώθεις τύψεις διότι τα κιλά των γιορτών θεωρούνται πρόσφατα αποκτηθέν βάρος και είναι εύκολο να φύγουν, σε συνδυασμό με υγιεινή διατροφή, τακτική γυμναστική και κυρίως με σύμμαχο τη σπιρουλίνα Samalife!