Συμβουλές σελίδα 3

Σπιρουλίνα, ένας φυσικός σύμμαχος για την εργαζόμενη γυναίκα

Στη σύγχρονη εποχή η γυναίκα καλείται να ανταποκριθεί σε πολλούς ρόλους και να συνδυάσει καριέρα και οικογένεια. Οι ρυθμοί είναι εξαντλητικοί και ο χρόνος για χαλάρωση ελάχιστος. Σε αυτή την μάχη της καθημερινότητας όμως υπάρχει σύμμαχος και λέγεται σπιρουλίνα. Απέναντι στην κόπωση, το άγχος και την πίεση η σπιρουλίνα αποτελεί ένα φυσικό όπλο για να τονωθείτε και να αντιμετωπίσετε τις καθημερινές προκλήσεις.

Εντάσσοντας στη διατροφή σας τη σπιρουλίνα θα δείτε άμεσα τη διαφορά. Θα νιώσετε γεμάτη ενέργεια και όρεξη και θα δείτε βελτίωση στη δύσκολη καθημερινότητα. Χωρίς να καταφύγετε σε αμφιβόλου προελεύσεως σκευάσματα ή φαρμακευτικά βοηθήματα αλλά με φυσικό και υγιεινό τρόπο.

Σπιρουλίνα Samalife το όπλο κάθε γυναίκας

Η σπιρουλίνα διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που έχει ανάγκη ένας καταπονημένος οργανισμός μιας γυναίκας που καλείται να συνδυάσει τους ρόλους της εργαζόμενης, της νοικοκυράς και πιθανότατα και της μητέρας.

Η σπιρουλίνα αποτελεί εξαιρετική πηγή φυτικής πρωτεΐνης και λιπαρών οξέων ενώ είναι από ένα από τα πιο πλήρη και ασφαλή συμπληρώματα διατροφής. Πλούσια σε βιταμίνες, αποτελεί πηγή βιταμινών του συμπλέγματος Β, βιταμίνη C και Ε, σίδηρο, χαλκό, μαγγάνιο, σελήνιο, ψευδάργυρο και χλωροφύλλη, γ-λινολενικό οξύ και  β-καροτένιο. Επίσης είναι μια φυσική ασπίδα για το ανοσοποιητικό σύστημα. Θωρακίζει τον οργανισμό σας και δεν επιτρέπει σε ιώσεις να σταθούν εμπόδιο στο πρόγραμμα σας.

Η σπιρουλίνα Samalife είναι το ποιοτικότερο και ισχυρότερο όπλο που προσφέρει η φύση στην σύγχρονη γυναίκα. Μην αφήνετε την κόπωση να σας καταβάλει και να σας κρατάει πίσω. Δώστε στον οργανισμό σας αυτό που χρειάζεται, δώστε του σπιρουλίνα και δείτε άμεσα τα αποτελέσματα.

Αφήστε μια απάντηση