Άρθρα

Σπιρουλίνα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ήρθε η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου, η πιο ρομαντική, η πιο ζουζουνιάρικη, η πιο χαριτωμένη. Η γιορτή του έρωτα. Έρωτας, το απόλυτο συναίσθημα που ομορφαίνει την ζωή, ο χιλιοτραγουδισμένος, με ύμνους, παιάνες, πίνακες, ποιήματα και αφιερώματα από αντιπροσώπους όλων των τεχνών, ανά τους αιώνες. Χωρίς τον έρωτα δεν ζούμε, δεν υπάρχουμε. Αλλάζουμε τρόπο σκέψης κατά την περίοδο που είμαστε ερωτευμένοι. Είμαστε χαρούμενοι, δημιουργικοί και βλέπουμε το αντικείμενο του πόθου μας, τέλειο, χωρίς ελαττώματα ή ψεγάδια. Εννοείται βέβαια πώς νιώθουμε για τον σύντροφό μας τεράστια αγάπη, αλλά και πολύ έντονο το αίσθημα της προστασίας.

Ο καλύτερος τρόπος που μπορεί κάποιος να προστατέψει τον άνθρωπο της ζωής του, είναι να φροντίζει για την καλή του υγεία. Το ιδανικότερο δώρο που μπορείς να κάνεις στο ταίρι σου, είναι ένα πακέτο που θα προσφέρει τόνωση, ευεξία και θα χαρίσει στον οργανισμό του μακροχρόνια στήριξη, για να αντιμετωπίσει τους εξωτερικούς αστάθμητους παράγοντες, αλλά και την έλλειψη απαραίτητων συστατικών.

Η εταιρεία Samalife παράγει σε αλκαλικές λίμνες, πλούσιες σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, την Σπιρουλίνα . Η Σπιρουλίνα είναι το γνωστό κυανοπράσινο φύκι, που φύεται στην Ελλάδα, με κύριο τόπο προέλευσης και παραγωγής, τις Σέρρες.

Η Σπιρουλίνα συμβάλει με διάφορους τρόπους ώστε να τονωθεί η ερωτική ζωή ενός ανθρώπου. Διαχειρίζεται και ρυθμίζει τους ψυχολογικούς παράγοντες που μπορεί να ευθύνονται για τυχόν προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι. Επίσης βοηθάει δραστικά και στην ενίσχυση της σεξουαλικής ζωής.

Η Σπιρουλίνα είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. Περιέχει μεγάλες ποσότητες ασβεστίου, νιασίνης, καλίου, μαγνησίου και βιταμινών του συμπλέγματος Β. Διαθέτοντας, όλα αυτά τα πολύτιμα συστατικά, χαρίζει τόνωση και ενέργεια στον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης, λόγω του ότι λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό, συμβάλλει δραστικά στην αποτοξίνωση του. Έτσι, βοηθά το σώμα, να αποβάλλει τις περιττές και βλαβερές ουσίες, αλλά και να επανέλθει στην κανονική φυσική του κατάσταση.

Από τα κύρια ενεργειακά συστατικά της Σπιρουλίνας, είναι η πρωτεΐνη. Η Σπιρουλίνα είναι πλούσια πηγή πρωτεΐνης, καθώς αποτελεί το 70% της περιεκτικότητάς της. Περιέχει πρωτεΐνη ισάξια με το κρέας. Επιπροσθέτως περιέχει 60 φορές περισσότερο σίδηρο από το σπανάκι και 30 φορές περισσότερο από το βοδινό. Πρόκειται, λοιπόν, για ένα super food, που μπορεί να χαρίσει τρομερή ενέργεια και όρεξη για ζωή.

Η Σπιρουλίνα χρησιμοποιείται ιδανικά και στην μαγειρική καταφέρνοντας πολλές παραλλαγές. Μπορείτε να συμβουλευτείτε το διαδίκτυο, για να βρείτε πρωτότυπες συνταγές και να ετοιμάσετε ένα υγιεινό και πεντανόστιμο δείπνο, για τον ερωτά σας, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά λεφτά, ούτε αυτό που θα καταναλώσετε, να είναι παχυντικό ή λιπαρό για να προκαλέσει τον θαυμασμό. Επιλέξτε τα προϊόντα της φύσης για να φροντίσετε τον άνθρωπό σας, γιατί ως γνωστόν ο έρωτας περνάει από το στομάχι.

Η Σπιρουλίνα διατίθεται από την Samalife σε μορφή δισκίων τα οποία προσλαμβάνονται ως συμπλήρωμα διατροφής, σε απολαυστικά κριτσίνια για όλες τις ώρες και σε λαχταριστά λουκούμια για στιγμές γεμάτες γλύκα. Προτιμήστε φέτος να μην κάνετε ένα δώρο συμβολικό, από υποχρέωση, αλλά κάτι που θα είναι χρήσιμο και θα πιάσει τόπο.

Samalife BIO Σπιρουλίνα, γιατί η υγεία και η αγάπη πρέπει να συμβαδίζουν!!!