Άρθρα

Το κατάλληλο συμπλήρωμα για την πολύωρη εργασία

Σπιρουλίνα – Μια Αντρική Υπόθεση!!!

Έχουν γραφτεί άπειρα άρθρα που υμνούν τη γυναίκα, τη μάνα, την εργαζόμενη, τη χωρισμένη, την παντρεμένη, την ηρωίδα και γενικότερα τις εκπροσώπους του αδύναμου φύλου. Μιλάνε για την προσφορά τους στην κοινωνία, στην οικογένεια, τις προσπάθειες και την ενέργεια που καταβάλλουν για να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της καθημερινότητας και πολλά άλλα.

Σαφέστατα κανείς δεν απαξιώνει την προσφορά της γυναίκας στον κόσμο. Θα ήταν άδικο, ούτως άλλως. Άδικο όμως είναι και το ότι έχουμε αφήσει σε δεύτερη μοίρα τον αντρικό πληθυσμό. Το υπέροχο ισχυρό φύλο, το οποίο από την μεριά του και με τον τρόπο του, κάνει τα πάντα για να προσφέρει τα μέγιστα, στην οικογένεια, στα παιδιά του, στη γυναίκα του αλλά και στον εαυτό του, που μένει πίσω τις περισσότερες φορές, προκειμένου να καλυφθούν οι υπόλοιπες υποχρεώσεις.

Ο κυριότερος τρόπος, με τον οποίο, μπορεί να συμβάλλει ένας άντρας, είναι η εργασία που θα καταβάλλει καθημερινά. Ορισμένοι άντρες δουλεύουν έως και δεκατέσσερις ώρες την ημέρα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα προς το ζην και να μην λείπει τίποτα, σε εκείνους και στους δικούς τους ανθρώπους. Οι περισσότεροι είναι όλη την ημέρα εκτός σπιτιού, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να υποσιτίζονται ή στην καλύτερη των περιπτώσεων να μην τρέφονται σωστά.

Χειρώνακτες ή τεχνοκράτες, καταναλώνουν και οι δύο πολύτιμη ενέργεια, η οποία πρέπει με κάποιο τρόπο να αναπληρωθεί για να μπορούν να συνεχίζουν. Δεν είναι δυνατόν να αντέξουν σωματικά ή πνευματικά χωρίς να προσλαμβάνουν, τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός για να ανταπεξέλθει και να λειτουργεί σωστά.

Η Samalife BIO Σπιρουλίνα, θεωρείται ως ένα πλήρες συμπλήρωμα διατροφής. Είναι ένα Super Food, το οποίο είναι πλούσιο σε ζωτικής σημασίας θρεπτικές ουσίες. Περιέχει σύνθετους υδατάνθρακες, σίδηρο καθώς και βιταμίνες Α, Κ και Β. Επίσης έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε καροτενοειδή (όπως η β-καροτίνη και η κίτρινη ξανθοφύλλη που έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες) καθώς και σε χλωροφύλλη, λιπώδη και νουκλεϊκά οξέα και λιπίδια.

Περίπου το 60% της Σπιρουλίνας Samalife είναι πρωτεΐνη. Η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη και την αναγέννηση των κυττάρων. Μπορεί να ισορροπήσει μια κακή διατροφή που, ενδεχομένως, θα είναι πλούσια σε λιπαρά και χοληστερόλη, όπως των ανθρώπων που λείπουν όλη την ημέρα από το σπίτι. Μπορεί να αντικαταστήσει, μέχρι ενός ορισμένου σημείου, το κρέας και τα γαλακτοκομικά στην διατροφή ενός ατόμου. Επίσης αυξάνει την αντοχή, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά να χτίζεται, σωστά, η μυϊκή μάζα.

Η Σπιρουλίνα εμπεριέχει, έως και το 70% της ελάχιστης ημερήσιας ποσότητας σε σίδηρο και έως τέσσερις φορές από τις ελάχιστες ημερήσιες ανάγκες σε βιταμίνες Α, Β, D, και Κ. Έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε β-καροτένιο, ενός πλήρους φάσματος δέκα καροτενοειδών, τα μισά, εκ των οποίων, είναι πορτοκαλί καροτένια (άλφα, βήτα και γάμα) και τα άλλα μισά είναι κίτρινες ξανθοφύλλες. Αυτές οι δύο ουσίες, βρίσκονται σε συνεχή συνεργασία προκειμένου να επιτευχθεί στο μέγιστο, η αντιοξειδωτική προστασία.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε, πως η Σπιρουλίνα, είναι μια μεγάλη πηγή ηλιακής ενέργειας, η οποία ονομάζεται “βιοφωτόνια” και παίζει σημαντικό ρόλο στη φυσική κατάσταση και στην αναπαραγωγή ενέργειας. Όλα τα παραπάνω, την καθιστούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για τους ανθρώπους που κουράζονται πολύ.

Samalife BIO Σπιρουλίνα…γιατί ακόμα και η κολώνα του σπιτιού θέλει τις βάσεις της!!!