Υγεία

Βελτίωσε τη σχέση σου και απέκτησε αυτοπεποίθηση

Ώθηση στην Σεξουαλικότητα

Σεξουαλικότητα. Από τα πιο σημαντικά κομμάτια στην ζωή ενός ανθρώπου. Ένας νευραλγικός τομέας που πρέπει να σφύζει από υγεία και ενεργητικότητα. Αλλιώς, υπάρχουν πολλές δυσλειτουργίες στην καθημερινή ζωή, στην νοητική διαύγεια, στο νευρικό σύστημα και το χειρότερο, στην ψυχολογική μας κατάσταση, από την οποία ξεκινάνε όλα.

Η εύρυθμη σεξουαλικότητα εξαρτάται κυρίως από την διάθεση. Η καλή φυσική κατάσταση του οργανισμού όμως, παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο, γιατί αν το μεν πνεύμα είναι πρόθυμο, ενώ η δε σαρξ ασθενεί, δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα.

Η ανθυγιεινή ζωή που ακολουθούν οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα, έχει βαριές επιπτώσεις στην σεξουαλικότητά τους, δημιουργώντας διάφορα προβλήματα, όπως απώλεια στύσης, πρόωρη εκσπερμάτιση, έλλειψη αντοχής κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης και άλλα πολλά, τα οποία δυσχεραίνουν την ερωτική διαδικασία.

Είναι πολύ ψυχοφθόρο να μην έχεις την δυνατότητα, για διάφορους λόγους, να χαρείς το σεξ. Ειδικά για τους άντρες λειτουργεί και ως ανασταλτικός παράγοντας, κάνοντας την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη και επώδυνη. Το δυνατό φύλλο δέχεται μεγάλο πλήγμα, στην αυτοπεποίθηση και την ιδιοσυγκρασία του, όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αισθάνονται ανεπαρκείς και λίγοι, καθώς για τους άντρες, είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της αξιοπρέπειας τους, να νιώθουν πώς είναι ικανοί να ικανοποιήσουν επαρκώς μια γυναίκα. Αυτό βέβαια, έχει ως αποτέλεσμα, να έχουν άγχος και αμηχανία στις συνευρέσεις τους με το άλλο φύλλο και να μην μπορούν να λειτουργήσουν, ακόμα και όταν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές. Όλο αυτό το πρόβλημα, δημιουργεί έναν φαύλο κύκλο, που στην μέση του υπάρχει ένας δυστυχισμένος άνθρωπος.

Εδώ έρχεται η Σπιρουλίνα, να βοηθήσει την κατάσταση για ακόμη μια φορά. Η Σπιρουλίνα είναι ένα φύκι του γλυκού νερού, το οποίο, είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά, ενώ θεωρείται εξαιρετική πηγή φυτικής πρωτεΐνης. Επίσης περιέχει μεγάλες ποσότητες ασβεστίου, νιασίνης, καλίου, μαγνησίου και βιταμινών του συμπλέγματος Β και σιδήρου. Έχοντας στο δυναμικό της, όλα αυτά τα πολύτιμα συστατικά, χαρίζει τόνωση και ενέργεια στον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης, λόγω του ότι λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό, συμβάλλει δραστικά στην αποτοξίνωση του. Έτσι, βοηθά το σώμα, να αποβάλλει τις περιττές και βλαβερές ουσίες, αλλά και να επανέλθει στην πρωτύτερη φυσική του κατάσταση.

Από τα κύρια συστατικά της Σπιρουλίνας, που δίνουν ιδιαίτερη ενέργεια και ευεξία είναι η πρωτεΐνη. Η Σπιρουλίνα είναι πλούσια πηγή πρωτεΐνης, καθώς αποτελεί το 70% της περιεκτικότητάς της. Περιέχει πρωτεΐνη ισάξια με το κρέας και την σόγια. Επιπροσθέτως περιέχει 60 φορές περισσότερο σίδηρο από το σπανάκι και 30 φορές περισσότερο από το βοδινό. Όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για ένα super food, που θα κάνει την σεξουαλική σας ζωή, να είναι το δυνατό σας σημείο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Σπιρουλίνα, για να φτιάξετε ένα smoothie που θα απογειώσει τις ερωτικές σας επιδόσεις και θα ρυθμίσει τον δείκτη αυτοεκτίμησης:

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • Μια κουταλιά της σούπας Σπιρουλίνα.
  • Μια μπανάνα.
  • Ένα φλιτζάνι Μύρτιλλα.
  • ½ φλιτζάνι γιαούρτι.
  • ½ φλιτζάνι γάλα.

Ανακατεύετε στο multi και απολαμβάνετε ένα ρόφημα όλο υγεία, που θα δώσει μια ισχυρή ώθηση στην σεξουαλική και προσωπική σας ζωή.

Δοκιμάστε να βάλετε στην καθημερινότητά σας, την συστηματική πρόσληψη Σπιρουλίνας και θα αντιληφθείτε πολύ σύντομα, την διαφορά στις διαπροσωπικές σας δραστηριότητες.

Σπιρουλίνα Samalife…γιατί μια ανύψωση στην αυτοπεποίθηση, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!!