Άρθρα, Συμβουλές σελίδα 3

Σπιρουλίνα, ο σύμμαχος του οργανισμού σας με 100 πολύτιμα στοιχεία

Σπιρουλίνα, ο σύμμαχος του οργανισμού σας με 100 πολύτιμα στοιχεία

Η ΝASA την έχει χαρακτηρίσει “τροφή του μέλλοντος” και ο OHE «ιδανική τροφή για την ανθρωπότητα». Η σπιρουλίνα είναι ένα από τα οκτώ συνολικά φύκια που μπορούν να καταναλωθούν ως τροφή από τον άνθρωπο και μακράν το πιο θρεπτικό Έχει πάνω από 100 πολύτιμες θρεπτικές ουσίες και είναι ιδιαίτερα εύπεπτη τροφή.

 

Η σπιρουλίνα αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο για τον οργανισμό σας καθώς περιέχει πιο εύπεπτη και απορροφήσιμη μορφή πρωτεΐνης από το μοσχάρι, καταστρέφει καρκινικά κύτταρα και βοηθά στην καταπολέμηση της οστεοπόρωσης. Παρέχει σχεδόν κάθε βιταμίνη και μέταλλο που έχει ανάγκη ο οργανισμός αλλά πολύ περισσότερο ασβέστιο από το γάλα, καθώς και μαγνήσιο. Επίσης βοηθά στη ρύθμιση του σακχάρου του αίματος, περιέχει ουσίες που βοηθούν στην απομάκρυνση των βαρέων μετάλλων από τον οργανισμό όπως το κάδμιο, το αρσενικό.

 

Μια ποιοτική σπιρουλίνα όπως η σπιρουλίνα Samalife βοηθά την πνευματική απόδοση, προστατεύει το νευρικό σύστημα από αλλοιώσεις και είναι ιδανική για ανθρώπους με χρόνιες ηπατικές νόσους καθώς και άτομα που καπνίζουν και πίνουν πολύ αλκοόλ. Προστατεύει έναντι της αρθρίτιδας, του άσθματος, καρδιαγγειακών παθήσεων και ενεργοποιεί. τα Τ και Β κύτταρα καθώς και τα μακροφάγα

 

Θωρακιστείτε με σπιρουλίνα Samalife

 

Βάζοντας στη διατροφή σας τη σπιρουλίνα αποκτάτε έναν σύμμαχο για την καλή λειτουργία του οργανισμού σας και τον θωρακίζεται με τον πιο δυναμικό τρόπο.

Μπορείτε να τη διαλύσετε σε χυμούς φρούτων, να τη βάλετε σε κρύες σος για σαλάτες και θαλασσινά ή ψάρια αλλά και να τη χρησιμοποιήσετε σε σούπες και σάλτσες (στο τέλος του μαγειρέματος).