Συμβουλές σελίδα 3, Υγεία

Σπιρουλίνα SamaLife: Φυσική μάσκα ομορφιάς για νέα πνοή στο δέρμα

Σπιρουλίνα samalife: Φυσική μάσκα ομορφιάς για νέα πνοή στο δέρμα

Η επιδερμίδα σου ταλαιπωρείται καθημερινώς και έχει συνεχή ανάγκη από περιποίηση. Η σπιρουλίνα μπορεί να αποτελέσει το βασικό συστατικό για τη δημιουργία μιας φυσικής μάσκας ομορφιάς που θα σου χαρίσει λάμψη και φρεσκάδα. Με μια απλή συνταγή με βάση την εξαιρετική σπιρουλίνα δίνεις πνοή στην επιδερμίδα σου με φυσικό και οικονομικό τρόπο.

Η σπιρουλίνα περιέχει υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη, βιταμίνη Β1, σίδηρο, ασβέστιο (26 φορές περισσότερο ασβέστιο από το γάλα). Επιπλέον έχει πολύτιμες αντιοξειδωτικές ουσίες βιταμίνη C, E, B5, B6. Τα συστατικά αυτά συμβάλουν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, στην αποβολή των τοξινών, ενώ ενισχύουν την ικανότητα του δέρματος να δημιουργεί νέα κύτταρα. Παράλληλα αντιμετωπίζουν δραστικά την ακμή. Η σπιρουλίνα προσφέρει αντιγηραντική προστασία και αφήνει την επιδερμίδα αναζωογονημένη, τονωμένη και πιο φωτεινή από ποτέ. Συνδυάζεται εξαιρετικά με το μέλι που είναι αντισηπτικό, αντιμυκητιακό και αντιμικροβιακό για το δέρμα.

Με σύμμαχο τη σπιρουλίνα samalife έχεις μια φρέσκια και φωτεινή επιδερμίδα

Με σπιρουλίνα λοιπόν και μέλι μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου μάσκα γομορφιάς. Χρειάζεσαι δύο κουταλάκια του γλυκού σπιρουλίνα σε σκόνη και μια κουταλιά της σούπας μέλι. Ανακατεύεις αυτά τα δύο βρώσιμα υλικά σε ένα καθαρό μπολ και φτιάχνεις το μείγμα. Στη συνέχεια αφού έχει κάνει καθαρισμό στο πρόσωπό σου, απλώνεις τη μάσκα με τα χέρια σου κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις. Η μάσκα με σπιρουλίνα και μέλι πρέπει να μείνει στο πρόσωπο σου για ένα τέταρτο ώστε να δράσει σωστά. Στη συνέχεια ξεπλένεις με άφθονο νερό και ολοκληρώνεις με μια απλή ενυδατική κρέμα. Η μάσκα από σπιρουλίνα θα σου προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα και θα είναι ο καλύτερος σύμμαχος σου για μια φωτεινή και φρέσκια επιδερμίδα.