Συμβουλές σελίδα 3

Σπιρουλίνα SamaLife για άριστη μνήμη και αποδοτικό διάβασμα

Σπιρουλίνα samalife για άριστη μνήμη και αποδοτικό διάβασμα!

Έχετε παιδιά και προβληματίζεστε για το τι πρέπει να τρώνε ώστε να αποδίδουν καλύτερα πνευματικά; Είστε φοιτητές και θέλετε να τρέφεστε σωστά ώστε να πετύχετε στις εξετάσεις; Αναρωτιέστε ποια ιδανική τροφή θα σας βοηθήσει;

Η απάντηση είναι μία. Φυσικά η υπερτροφή σπιρουλίνα της samalife!

Η σπιρουλίνα περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός για να αποδώσει, όχι μόνο βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. Αποτελεί πολύτιμη πηγή σιδήρου και ως τροφή, δεν είναι καθόλου τοξική.

Περιέχει πρωτεΐνες, λιπίδια, σάκχαρα, βιταμίνες Β1, Β5, Β6, Ε, Α, C, β-καροτένιο, ιχνοστοιχεία και μέταλλα, όπως ψευδάργυρος, χαλκός και μαγγάνιο, αντιοξειδωτικά, λιπαρά οξέα, και φυσικά χλωροφύλλη.

Είναι επίσης, πλούσια πηγή μαγνησίου, καλίου, φωσφόρου και σεληνίου.

Όλα τα παραπάνω και ειδικά οι βιταμίνες του συμπλέγματος B, τα λιπαρά οξέα και το μαγνήσιο, βοηθούν την εγκεφαλική λειτουργία ενός παιδιού που καλείται να συμπληρώσει πολλές ώρες διαβάσματος. Η σπιρουλίνα με όλα τα θρεπτικά συστατικά της, βελτιώνει τη μνήμη, την προσοχή, τη συγκέντρωση και τη γενική υγεία του εγκεφάλου. Ενισχύει την ψυχική και πνευματική διαύγεια απολύτως φυσικά!

Επειδή λοιπόν, κατά την περίοδο του διαβάσματος χρειάζεται δυνατή μνήμη, συγκέντρωση και ενέργεια το καλύτερο και οικονομικότερο δώρο που μπορούν να κάνουν οι γονείς στα παιδιά τους και οι φοιτητές στον εαυτό τους είναι η σπιρουλίνα samalife. Δώστε την αποτελεσματικότερη τροφή στον εγκέφαλο σας, το θαύμα της φύσης, τη σπιρουλίνα και θα έχετε εγγυημένη επιτυχία σε οποιοδήποτε έργο -όσο δύσκολο και αν είναι- καλείστε να φέρετε εις πέρας.

Επομένως, επειδή το σωστό διάβασμα που αποδίδει και δεν κουράζει δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο, το μυστικό κρύβεται στη φυσική δύναμη της σπιρουλίνας! Σπιρουλίνα samalife για σίγουρη επιτυχία!