Υγεία

Στήριγμα για την εργαζόμενη μητέρα

Στήριγμα για την Εργαζόμενη Μητέρα!! 2

Παλιότερα επικρατούσε ο θεσμός της οικογένειας, με την παραδοσιακή του μορφή. Ο μπαμπάς να δουλεύει για να φέρει τα χρήματα στο σπίτι και η μαμά να μένει εκεί, φροντίζοντας όλα τα υπόλοιπα. Στην σύγχρονη εποχή όμως, δυστυχώς ή ευτυχώς, αυτό το μοτίβο οικογένειας έχει αλλάξει και έχει αντικατασταθεί, από μαμάδες που εργάζονται και πρέπει ταυτόχρονα να ανταποκριθούν σε όλες τις υπόλοιπες ανάγκες.

Καθημερινά, οι υποχρεώσεις που καλείται να διεκπεραιώσει μια εργαζόμενη μαμά είναι αμέτρητες. Πρέπει να μπορεί να παίξει πολλούς ρόλους ταυτόχρονα και να τους παίζει και καλά. Μια γυναίκα στην εποχή μας που έχει οικογένεια και εργάζεται κιόλας, πρέπει να είναι παιδαγωγός, μαγείρισσα, καθαρίστρια, δασκάλα, image maker, διακοσμήτρια, κουβαλήτρια, κομμώτρια, γενικός διαμεσολαβητής διενέξεων με εγγυημένα αποτελέσματα, ερωμένη, ψυχολόγος και να πρέπει να έχει και καθαρό μυαλό, για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και τις απαιτήσεις της δουλειάς της. Ξεχάσαμε να πούμε, ότι είναι και μάγισσα, αφού βρίσκει πράγματα εκεί που οι άλλοι δεν βλέπουν τίποτα, ξανασμίγει για χρόνια χαμένες κάλτσες και αναγκάζει τα ρούχα να τοποθετούνται από μόνα τους στις ντουλάπες και στα συρτάρια, πλυμένα, καθαρά και σιδερωμένα. Επιπροσθέτως, μέσα σε όλα αυτά, οφείλει στον εαυτό της και στους άλλους, να είναι και γυναίκα.

Επειδή όμως δεν μιλάμε για superman αλλά για άνθρωπο, χρειάζεται βοήθεια για να μπορεί να ανταπεξέλθει σωστά σε όλα αυτά και χωρίς φυσικά να καταρρεύσει ή να αρρωστήσει. Χρειάζεται να έχει γερό οργανισμό, που να την βοηθά να συνεχίζει, χωρίς να εγκαταλείπει λόγω αυξημένης κόπωσης. Κανείς δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του και δεν χρειάζεται, άλλωστε.

 

Βοηθά πολύ η σωστή και ισορροπημένη διατροφή, ώστε ο οργανισμός να είναι σε θέση να αντέξει. Όταν όμως δεν διαθέτεις πολύ ελεύθερο χρόνο, όπως μια εργαζόμενη μαμά, δυστυχώς, το να καταναλώνεις τα κατάλληλα τρόφιμα, έτσι ώστε να έχεις την ενέργεια και την ευεξία που χρειάζεσαι, είναι πολυτέλεια.

Ευτυχώς η φύση έχει φροντίσει, για ακόμη μια φορά, να παράγει φυσικά προϊόντα, που μπορούν να συμπληρώσουν τις ελλείψεις του οργανισμού σε θρεπτικά συστατικά. Ένα τέτοιο super food είναι και η Σπιρουλίνα Samalife. Η Σπιρουλίνα Samalife έρχεται κατευθείαν από τις λίμνες των και μεγαλώνει σε εξαιρετικά καθαρό και φυσικό περιβάλλον. Διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να έχει ο οργανισμός.

H Σπιρουλίνα είναι συμπλήρωμα διατροφής εδώ και 30 χρόνια και περιέχει, βιταμίνες, 70% φυσική πρωτεΐνη, γ-λινολενικό οξύ, β-καροτένιο, ιχνοστοιχεία και μέταλλα (ασβέστιο, φώσφορο, χλώριο, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, χαλκό) και πολλά άλλα. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η Σπιρουλίνα Samalife, είναι μια μεγάλη δεξαμενή ηλιακής ενέργειας. Η ηλιακή ενέργεια ή αλλιώς “βιοφωτόνια” παίζει μεγάλο ρόλο στην καλή φυσική κατάσταση.

Όπως προκύπτει, η Σπιρουλίνα Samalife αποτελεί ένα βότανο το οποίο είναι ικανό, λόγω σύστασης, να δώσει την απαιτούμενη ενέργεια και τόνωση στον οργανισμό, προκειμένου να μπορεί να φέρει εις πέρας τις καθημερινές αναγκαιότητες.

Επίσης η Σπιρουλίνα είναι μια ισχυρή ασπίδα για το ανοσοποιητικό σύστημα. Λειτουργεί ως προστασία απέναντι στις ιώσεις του Χειμώνα και σας βοηθά να είστε υγιείς και γεροί. Ενισχύει την αντοχή και ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας του σώματος. Αισθάνεστε πιο ισχυροί και είστε πιο ικανοί για να αντιμετωπίσετε τις πιέσεις της καθημερινής ζωής. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την εργαζόμενη μητέρα. Για φανταστείτε να αρρωστήσετε ενώ έχετε να αντεπεξέλθετε στις καθημερινές προκλήσεις!! Τραγικό!!

Σπιρουλίνα Samalife….οι εργαζόμενες μανούλες χρειάζονται ότι καλύτερο έχει να δώσει η φύση!!!