Συνταγές

Απολαυστικοί χυμοί με σπιρουλίνα

Χυμοί με σπιρουλίνα, απόλαυση και… απογείωση

Χυμοί με σπιρουλίνα, απόλαυση και… απογείωση

 

Κόκκινος ή πράσινος; Επίλεξε εσύ τον χυμό που σου αρέσει και με ένα μόνο κουταλάκι σπιρουλίνα απογείωσε το ρόφημα σου και τη διάθεση σου. Πλούσια σε ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο, αμινοξέα και πρωτεΐνες η σπιρουλίνα είναι το ιδανικό συστατικό για χυμούς. Σε συνδυασμό με φρούτα και λαχανικά δίνει εκπληκτικό αποτέλεσμα γευστικά και θρεπτικά. Σήμερα θα σας δώσουμε δύο εύκολες συνταγές για απολαυστικούς χυμούς με σπιρουλίνα.

 

Κόκκινος χυμός με σπιρουλίνα

 

Θα χρειαστούμε: 200 γραμμάρια ανανά, ένα παντζάρι, ένα καρότο, 300 γραμμάρια φράουλες και ένα κουταλάκι σπιρουλίνα Samalife. Ρίχνουμε τα υλικά μας στον αποχυμωτή μας και τα αφήνουμε να ομογενοποιηθούν. Βάζουμε τον χυμό για λίγο στο ψυγείο και τον απολαμβάνουμε δροσερό. Η γεύση του είναι εξαιρετική και θα νιώσουμε άμεσα τα ευεργετικά αποτελέσματα της σπιρουλίνας.

 

Πράσινος χυμός με σπιρουλίνα

 

Για τον πράσινο χυμό με γλυκιά γεύση με αποτοξινωτική δράση θα χρειαστούμε τέσσερα καρότα, δύο μήλα, δύο φλιτζάνια σπανάκι, μισό κουταλάκι γύρη και ένα κουταλάκι σπιρουλίνα Samalife. Πλένουμε πολύ καλά τα φρούτα και τα λαχανικά και καλό είναι να μην ξεφλουδίσουμε ούτε τα μήλα ούτε τα καρότα, γιατί οι φλούδες τους παρέχουν το μεγαλύτερο διατροφικό όφελος. Ρίχνουμε τα καρότα, τα μήλα και το σπανάκι στον αποχυμωτή και ετοιμάζουμε τον χυμό. Σερβίρουμε σε ένα μεγάλο ποτήρι και ρίχνουμε ένα κουταλάκι του γλυκού σπιρουλίνα, ανακατεύοντας καλά.  Γαρνίρουμε με την γύρη και απολαμβάνουμε έναν χυμό γευστικό που θα σας αποτοξινώσει και θα σας τονώσει.