Συμβουλές σελίδα 3, Υγεία

Κρέμα και μάσκα με σπιρουλίνα: Η προστασία που αξίζει η επιδερμίδα σας

Κρέμα και μάσκα με σπιρουλίνα, η προστασία που αξίζει η επιδερμίδα σας

Η έκθεση μας στον Ήλιο είναι συνεχής. Η επιδερμίδα μας ταλαιπωρείται και έχει ανάγκη από προστασία και ενυδάτωση για να παραμείνει λαμπερή. Τα καλλυντικά με σπιρουλίνα είναι ο καλύτερος σύμμαχος σου σε αυτή τη μάχη. Η σπιρουλίνα περιέχει υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη, βιταμίνη Β1, σίδηρο, ασβέστιο (26 φορές περισσότερο ασβέστιο από το γάλα). Επιπλέον έχει πολύτιμες αντιοξειδωτικές ουσίες βιταμίνη C, E, B5, B6. Τα συστατικά αυτά ενισχύουν την ικανότητα του δέρματος να δημιουργεί νέα κύτταρα. Επιπλέον η σπιρουλίνα προσφέρει αντιγηραντική προστασία και αφήνει την επιδερμίδα αναζωογονημένη, τονωμένη και πιο φωτεινή από ποτέ.

 

Δύο προϊόντα που θα κάνουν την δέρμα σας να λάμψει

 

Η σπιρουλίνα Samalife προσφέρει δύο εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα για την προστασία της επιδερμίδας σας. Η αντιρυτιδική κρέμα της Samacare συνδυάζει με ιδανικό τρόπο τα θρεπτικά στοιχεία της σπιρουλίνας, την αναπλαστική ικανότητα της αλόης και την προστατευτική δράση του εκχυλίσματος ροδιού. Η συνεπής χρήση της αντιρυτιδικής κρέμας προσώπου ημέρας της SamaCare, εξασφαλίζει την επαναφορά της επιδερμίδας σας στη φυσιολογική της κατάσταση, απομακρύνει τα αντιαισθητικά σημάδια του χρόνου, ενώ παράλληλα της χαρίζει και πάλι τη χαμένη της φωτεινότητα και νεανική λάμψη. Η μάσκα προσώπου της SamaCare προσφέρει άριστα αποτελέσματα σε κάθε τύπο δέρματος και αφήνει την επιδερμίδα μας λαμπερή και αναζωογονημένη. Και εδώ ο συνδυασμός της σπιρουλίνας, της αλόης, του ροδιού και του πορτοκαλιού χαρίζει στο δέρμα σας την υγεία αλλά και την εμφάνιση που πάντα θέλατε.

 

Δώστε στην επιδερμίδα της την προστασία και την περιποίηση που αξίζει. Χρησιμοποιείστε την αντιρυτιδική κρέμα και την μάσκα προσώπου με σπιρουλίνα Samalife και δείτε τη διαφορά στον καθρέφτη σας.