Συμβουλές σελίδα 3

Σπιρουλίνα για άμεση αποτοξίνωση

Καθημερινά ο οργανισμός μας βάλλεται από παντού. Μέσω της διατροφής μας, της ατμόσφαιρας αλλά και του άγχους και της πίεσης.

Τοξίνες εισέρχονται στο σώμα μέσω των επεξεργασμένων τροφών (κυρίως από προϊόντα με ζάχαρη και λευκό αλεύρι), των φαρμάκων, του καπνίσματος, του αλκοόλ και της καφεΐνης, καθώς και μέσω περιβαλλοντικών παραγόντων, όπως τα βαρέα μέταλλα και τα φυτοφάρμακα.

Επίσης είναι πιθανό το ίδιο το σώμα να παράγει τοξίνες. Πρόκειται για τα τελικά προϊόντα του φυσικού μεταβολισμού, τις ορμόνες του στρες και των υποπροϊόντων της λειτουργίας των βακτηρίων που υπάρχουν στον οργανισμό.

Στη μάχη αυτή με τις τοξίνες και στην προσπάθεια να κάνουμε μια αποτελεσματική αποτοξίνωση η σπιρουλίνα είναι ο καλύτερος μας σύμμαχος. Η σπιρουλίνα είναι πλούσια σε φυσική χλωροφύλλη, ένα φυσικό αντιοξειδωτικό που δρα κατά των βλαπτικών ελευθέρων ριζών και βοηθά τη φυσική διαδικασία αποβολής των τοξινών από τον οργανισμό.

Επίσης ρυθμίζει το ορμονικό σύστημα και την ισορροπία οξέων και βάσεων στο σώμα, ενώ έχει βρεθεί ότι δεσμεύει τα βαρέα μέταλλα.

Η μεθειονίνη που περιέχεται στη σπιρουλίνα βοηθά την αποτοξίνωση του ήπατος με φυσικό τρόπο. Τέλος πειράματα έχουν αποδείξει ότι οργανισμοί στους οποίους χορηγήθηκε σπιρουλίνα απέβαλλαν μεγαλύτερη ποσότητα από τοξικά μέταλλα.

Αντίο τοξίνες με σπιρουλίνα Samalife

Για μια αποτελεσματική αποτοξίνωση λοιπόν βάλτε τη σπιρουλίνα Samalife στη διατροφή της.

Ενισχύστε με απολύτως φυσικό τρόπο τον οργανισμό σας και διώξτε τις τοξίνες και τα βλαβερά συστατικά. Η σπιρουλίνα θα σας βοηθήσει όχι μόνο να “καθαρίσετε” τον οργανισμό σας αλλά και θα σας τονώσει και θα σας δώσει ενέργεια σε περιόδους που θέλετε να ακολουθήσετε μια αυστηρή διατροφή.  

για να προμηθευτείτε τα μοναδικά προϊόντα samalife για αποτοξίνωση πατήστε εδώ

Αφήστε μια απάντηση