Συμβουλές σελίδα 3, Υγεία

Σπιρουλίνα για να μένουν μακριά μας οι ιώσεις

Σπιρουλίνα για να μένουν μακριά μας οι ιώσεις

To Φθινόπωρο ήρθε και μαζί του έφερε τη συνεχή εναλλαγή των θερμοκρασιών, την επιστροφή στην απαιτητική καθημερινότητα και τη συνύπαρξη με πολλά άλλα άτομα σε ΜΜΜ και χώρους εργασίας. Όλα αυτά αποτελούν τον καλύτερο “φίλο” για τις ιώσεις που μας ταλαιπωρούν κάθε χρόνο και μας καταπονούν. Απέναντι στις ιώσεις χρειαζόμαστε έναν σύμμαχο. Ένα φυσικό προϊόν που θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και θα μας δώσει την έξτρα προστασία που έχουμε ανάγκη κατά των ιώσεων.

Ο σύμμαχος μας δεν είναι άλλος από τη σπιρουλίνα. Η… μαγική πράσινη ουσία πλούσια σε βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη πηγή πάνω στη γη. Η σπιρουλίνα περιέχει περισσότερες από 100 βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα και βελτιώνει την ικανότητά του να καταπολεμά τις λοιμώξεις από ιούς και βακτήρια. Αποτελεί πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης ενώ τροφοδοτεί τον οργανισμό με 58 φορές περισσότερο σίδηρο από το ωμό σπανάκι, έχει αντιοξειδωτική δράση χάρη στην περιεκτικότητά της σε β-καροτένιο και περιέχει βιταμίνες Β12 και Ε.

 

Σπιρουλίνα Samalife, η δική σας… ασπίδα

 

Επιπλέον η σπιρουλίνα περιέχει χλωροφύλλη που βοηθά στην αναδόμηση των ιστών του ανθρώπινου σώματος και θωρακίζει τον οργανισμό όσο κανένα άλλο συμπλήρωμα διατροφής ενώ έχει ισχυρή αποτοξινωτική λειτουργία, αναγκάζοντας τον οργανισμό να αποβάλλει τις τοξίνες και τις βλαβερές ουσίες.

Στην αναζήτηση για ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που θα σας θωρακίσει κατά των ιώσεων η σπιρουλίνα είναι η ιδανική επιλογή. Βάλτε στη καθημερινότητα την εξαιρετική σπιρουλίνα SamaLife και κρατήστε μακριά της ιώσεις.