Συμβουλές σελίδα 3

6 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΤΗ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ SAMALIFE ΣΕΡΡΩΝ

6 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΤΗ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ SAMALIFE ΣΕΡΡΩΝ

Η σπιρουλίνα έχει χαρακτηριστεί υπερτροφή από πολλούς και όχι άδικα. Τα οφέλη της σπιρουλίνας στον οργανισμό μας είναι πολλαπλά. Σας δίνουμε, λοιπόν, μερικούς σημαντικούς λόγους για να χρησιμοποιήσετε αυτό το σπουδαίο superfood.

 

  • ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

Η σπιρουλίνα μπορεί να βοηθήσει στην αποβολή ανεπιθύμητων τοξινών από τον οργανισμό. Επιπλέον μας αναζωογονεί και ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα συμβάλλοντας στην γενικότερη υγεία και ισορροπία του οργανισμού μας.

 

  • ΒΟΗΘΑ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΑ, ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ

Τροφές πλούσιες διατροφικά σε πρωτεΐνη, όπως η σπιρουλίνα SAMALIFE μπορούν να βοηθήσουν την επιτάχυνση του μεταβολισμού και άρα στην ταχύτερη καύση τροφών. Επειδή ο οργανισμός χρειάζεται μεγαλύτερη ενέργεια για τον μεταβολισμό των τροφών αυτών, καίει περισσότερο λίπος αποβάλλοντας έτσι το περιττό βάρος.

 

  • ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ… ΑΛΛΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

H σπιρουλίνα έχει αντικαρκινικές ιδιότητες, ρυθμιστική δράση για τα επίπεδα χοληστερίνης στο αίμα, ενισχυτική δράση για το ανοσοποιητικό, αντιγηραντική δράση και γενικότερη αναζωογονητική επίδραση στον οργανισμό.

 

  • ΔΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΕΝΤΟΝΗΣ ΚΟΠΩΣΗΣ Η΄ΣΤΡΕΣ

Καθώς αξίζει να γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι που καταναλώνουν συχνά σπιρουλίνα έχουν αυξημένα επίπεδα ενέργειας. Καταναλώνοντας, σε καθημερινή βάση,  σπιρουλίνα SAMALIFE Σερρών, εξαφανίζεται το αίσθημα κόπωσης και οπλίζεστε με αστείρευτη ενέργεια, νιώθετε μεγάλη ευεξία και πνευματική διαύγεια.

 

  • ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑΣ ΕΦΡΑΓΜΑΤΟΣ

Άτομα που έχουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής, μπορεί να βοηθήσουν την υγεία τους ακόμη περισσότερο με την καθημερινή κατανάλωση σπιρουλίνας. Μπορούν να αναστρέψουν την κακή υγεία με αυτό τον τρόπο, σε καλή υγεία και να απολαύσουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

 

  • << ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ >>

Η σπιρουλίνα Σερρών SAMALIFE προστατεύει τον εγκέφαλο μας και συμβάλλει ενεργά στην ισορροπία του νευρικού μας συστήματος. Ακόμη, δρα θετικά σε περιπτώσεις κατάθλιψης.

 

 Εντάξτε την Σπιρουλίνα SAMALIFE Σερρών στην καθημερινή σας διατροφή καθώς περιέχει πολύ λίγες θερμίδες, είναι πλούσια σε πρωτεΐνη και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Για έναν υγιή και ισορροπημένο οργανισμό, καθώς ας μην ξεχνάμε πως H NASA χαρακτήρισε τη σπιρουλίνα «τροφή του μέλλοντος»!